Pyragas su dilgėlėmis ir ryžiais

AUTORIUS:
Vaiva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Pyragas su dilgėlėmis ir ryžiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
320 g miltų
180 g margarino
1 kiaušinis
druska
2 saujos sezamo sėklų (pabarstymui)
Įdarui:
4 saujos dilgėlių
3 stiklinės ryžių
250 g fermentinio sūrio
4 kiaušiniai
50 ml grietinėlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlai ištirpinti margariną ir jam pravėsus sudėti kiaušinį, druską bei miltus. Gerai išminkyti tešlą ir atidėti maždaug 1 val. į šoną. Išvirti ryžius pasūdytame vandenyje. Dilgėles nuplikyti karštu vandeniu, susmulkinti ir sumaišyti su virtais ryžiais, tarkuotu sūriu, plaktais kiaušiniais, grietinėle ir pasūdyti įdarą druska. Dviem trečdaliais iškočiotos tešlos iškloti sviestu pateptą kepimo formą, sudėti pasigamintą įdarą ir užkloti likusiu trečdaliu iškočiotos tešlos. Pyragą apibarstyti sezamo sėklomis ir kepti apie 30-40 min. 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus.
AUTORIUS: Vaiva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital