1. Sviestą ištirpinti ir atvėsinti. Į sviestą suberti cukrų, cinamoną, vanilinį cukrų ir plakti, kol cukrus ištirps ir gausime gražią vientisą masę.
2. Į sviesto masę supilti sojų miltus ir išmaišyti. Tada suberti kukurūzų miltus ir trinti tarp pirštų tol, kol susidarys smulkūs birūs trupinukai.
3. Kepimo indą (22 cm. skersmens) ištiesti kepimo popieriumi. Trečdalį tešlos atidėti, likusiais dviem trečdaliais trupinant tarp pirštų padengti kepimo indo dugną. Tešlos trupinius šiek tiek paspausti delnais.
4. Įdarui pertrintą varškę sumaišyti su jogurtu ir cukrumi, tolygiai paskirstyti ant tešlos trupinių.
5. Varškės sluoksnį tolygiai aptepti spanguolių uogiene.
6. Ant viršaus sutrupinti atidėtą tešlą ir kepti pyragą į iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)