Pyragas su cinamonu ir varške

AUTORIUS:
Aneta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Pyragas su cinamonu ir varške
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
200 g sviesto
130 g cukraus
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
1 arbatinis šaukštelis cinamono
25 g sojos miltų
240 g kukurūzų miltų
Įdarui:
500 g liesos varškės
100 g natūralaus jogurto
25 g cukraus
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
300 g spanguolių uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Sviestą ištirpinti ir atvėsinti. Į sviestą suberti cukrų, cinamoną, vanilinį cukrų ir plakti, kol cukrus ištirps ir gausime gražią vientisą masę.
2. Į sviesto masę supilti sojų miltus ir išmaišyti. Tada suberti kukurūzų miltus ir trinti tarp pirštų tol, kol susidarys smulkūs birūs trupinukai.
3. Kepimo indą (22 cm. skersmens) ištiesti kepimo popieriumi. Trečdalį tešlos atidėti, likusiais dviem trečdaliais trupinant tarp pirštų padengti kepimo indo dugną. Tešlos trupinius šiek tiek paspausti delnais.
4. Įdarui pertrintą varškę sumaišyti su jogurtu ir cukrumi, tolygiai paskirstyti ant tešlos trupinių.
5. Varškės sluoksnį tolygiai aptepti spanguolių uogiene.
6. Ant viršaus sutrupinti atidėtą tešlą ir kepti pyragą į iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.
AUTORIUS: Aneta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital