Pyragas su braškėmis ir obuoliais

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Pyragas su braškėmis ir obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g miltų
225 g cukraus
1 a. š. kepimo miltelių
0,5 a. š. sodos
2 a. š. vanilinio cukraus
125 g sviesto
225 g cukraus
2 kiuašinių
100 ml rūgpienio
400 g obuolių
250 g varškės
100 g rudojo cukraus
1 v. š. citrinos sulčių
200 - 250 g braškių




 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Orkaitę įkaitinkite iki 200 °C temp. kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.

Braškes nuplaukite. Obuolius nulupkite ir supjaustykite. Sumaišykite 1 kiaušinį, varškę, rudąjį cukrų, vanilinio cukraus 1 šaukštelį ir citrinų sultis.

Į kitą dubenį suberkite miltus, 200 g cukraus, kepimo miltelius, sodą, likusį vanilinį cukrų, sviestą ir viską pirštais sumaigykite.

Tešlą padalykite perpus. Vieną dalį suminkykite su kiaušiniu bei rūgpieniu ir vienodu sluoksniu išklokite kepimo skardą.

Aptepkite varškės mase. Ant jos išdėliokite obuolių skilteles, braškes ir viską apibarstykite cukrumi.
Ant viršaus užtrupinkite likusią tešlą. Šaukite į orkaitę ir kepkite 40 min.  

AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital