Pyragas su baltymų kremu ir su obuoliais

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Pyragas su baltymų kremu ir su obuoliais
Pyragas su baltymų kremu ir su obuoliais
Pyragas su baltymų kremu ir su obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 obuoliai;
120 g. cukraus;
50 g. sviesto;
3 kiaušinių baltymai;
tarkuota apelsino žievelė;
2 šaukštai apelsinų džemo;
šaukštelis vanilinio cukraus;
50 ml. balto vyno;
papuošimui razinų ar džiovintų vaisių.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius nulupame. Keturis supjaustome mažais gabalėliais, du - skiltelėmis. Mažais gabalėliais supjaustytus obuolius sudėdame į puodą, įdedame 20 g. sviesto, įberiam 2 šaukštus cukraus, tarkuotos apelsino žievelės, įpilame vyno. Verdame, nustatę stiprią kaitrą, kol obuoliai ištyžta.
Į šiek tiek atvėsusią masę įmaišome apelsinų džemo. Paliekame visiškai atvėsti.
Puode įkaitinam 100 ml. vandens ir ištirpinam 50 g. cukraus bei vanilinį cukrų. Sudedame skiltelėmis supjaustytus obuolius ir verdame kol truputį suminkštėja.
Likusiu sviestu aptepame kepino indą ir supilam obuolių mišinį. Išlyginam paviršių ir ant jo sudedame obuolių puseles.
Dubenyje plakame kiaušinių baltymus, kol tampa purūs. Į juos atsargiai įmaišome likusį cukrų. Šią masę gražiai uždedame ant obuolių. Papuošiam vaisiais, razinom.
Džiovinam 150 laipsnių karštumo orkaitej apie valandą pravėrus dureles.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital