Pyragas su aguonomis ir spanguolėmis

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Pyragas su aguonomis ir spanguolėmis
Pyragas su aguonomis ir spanguolėmis
Pyragas su aguonomis ir spanguolėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
1 puodelis šilto vandens
25 g mielių
4 šaukšteliai smulkaus cukraus
1 šaukštelis druskos
4 šaukštai aliejaus
3 puodeliai miltų
Įdarui:

aguonos
spanguolės
manų kruopos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš tešlai skirtų produktų užminkykite tešlą, padalinkite ją į dvi dalis ir iškočiokite. Paimkite vieną tešlos lakštą, ištepkite aliejumi, pabarstykite aguonomis ir cukrumi. Susukite į ritinį, supjaustykite 3-4 cm pločio gabalais ir sudėkite į folija ištiestą apvalią kepimo formą. Paimkite kitą tešlos lakštą, patepkite aliejumi, pabarstykite manais, o ant viršaus sudėkite spanguoles. Vėl susukite į ritinį ir supjaustykite tokiais pat gabalais. Sudėkite į tą pačią kepimo formą, su aguonų gabalėliais. Kepkite 150-170 laipsnių temperatūroje, kol paruduos (apie 30-40 min.). Iškepusį pyragą galite aplieti spanguolių sirupu (paimkite truputį cukraus, spanguolių ir virinkite, kol pasidarys sirupas). Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital