<div class="ingredients">
<h2>Ingredientai:</h2>
<p>Stiklinė 200 ml<br />
<br />
<strong>Tešlai:</strong><br />
3 kiaušinių, trynių<br />
200 g sviesto, minkšto<br />
0,5 stiklinės cukraus (+ 1/2 st. cukraus baltymams išplakti)<br />
2,5 stiklinės miltų<br />
Vanilės<br />
Ketvirtis a. š. druskos<br />
1 a. š. kepimo miltelių<br />
3 kiaušinių baltymų<br />
6 – 7 obuolių<br />
Cinamono</p>
</div>
<div class="recipe_make">
<h2 style="text-align: justify;">Gaminimas:</h2>
<p style="text-align: justify;">1. Trynius išplakti su cukrumi iki baltumo (kol cukrus ištirps), įmaišyti sviestą, vanilę, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir druska.<br />
2. Užminkyti nekietą tešlą. 1/4 - 1/3 tešlos atgnybti ir padėti į šaldiklį<br />
3. Atskirai inde išplakti kiaušinių baltymus su ¼ st. cukraus iki standumo.<br />
4. Kepimo formą, išteptą riebalais (jei reikia) iškloti tešla, padengiant dugną ir sieneles.<br />
5. Ant tešlos sudėti riekutėmis supjaustytus obuolius (kuo daugiau obuolių, tuo skaniau) ir apibarstyti cinamonu.<br />
6. Ant viršaus lygiai paskleisti išplaktus baltymus.<br />
7. Iš kameros išimti likusią tešlą ir ant pyrago viršaus užtarkuoti burokine tarka.<br />
8. Kepti iki 180º C temp. įkaitintoje orkaitėje 30 – 40 min. (kol gražiai apskrus).</p>
</div>
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)