Pyragaičiai su obuoliais ir graikiškais riešutais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Pyragaičiai su obuoliais ir graikiškais riešutais
Pyragaičiai su obuoliais ir graikiškais riešutais
Pyragaičiai su obuoliais ir graikiškais riešutais
Pyragaičiai su obuoliais ir graikiškais riešutais
Autorius apie receptą: Šiuos pyragaičius kepiau senokai jau, bet skonį jų jaučiu dar ir dabar. Nerealūs jie, tikrai, tikrai... Darbo tikrai nedaug, gal tik skaitant atrodys, kad, oi kiek čia to darbo... Šiuos pyragaičius kepiau senokai jau, bet skonį jų jaučiu dar ir dabar. Nerealūs jie, tikrai, tikrai... Darbo tikrai nedaug, gal tik skaitant atrodys, kad, oi kiek čia to darbo... Iš tikro viskas greitai pasidaro, tik pabos laukti, kol šaldytuve sustings. Skonis priklausys nuo obuolių. Aš naudojau rūgštesnius ir dar agrastų želė, bet buvo super. Ta rūgštelė puikiai derėjo su karamelės saldumu. Žodžiu, nuodėmingai skanu ir aš vėl greitai juos gaminsiu. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas obuolių
1 pakelis sluoksniuotos tešlos
200 gramų graikinių riešutų
160 gramų cukraus
120 gramų sviesto
1 pakelis želės (geltonos)
5 šaukštai medaus
4 šaukštai pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlą supjaustome į 3 lygias dalis ir dedame į kepimo formą. Subadome šakute ir kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai paruduos. Atvėsiname.
2.
Obuolius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka. Dedame į puodą ir kaitiname apie 10 min. Supilkite želė miltelius ir gerai išmaišykite. Atvėsinkite.
3.
Į keptuvę sudėkite sviestą, cukrų, riešutus, medų ir pieną. Maišydami kaitinkite tol, kol masė užvirs. Atvėsinkite.
4.
Imame tešlos lakštą (aš formavau silikoninėje formoje), jei išsipūtusi - paspaudžiame, kad sukristu ir aptepkite puse obuolių masės. Uždėkite antrą tešlos lakštą, šiek tiek paspauskite ir uždėkite likusia obuolių masę. Uždėkite trečią tešlos sluoksnį ir uždėkite riešutų masę. Dedame į šaldytuvą sustingti. Skaniausias kitą dieną.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital