Pyragaičiai su aguonomis

AUTORIUS:
Reda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Pyragaičiai su aguonomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g miltų,
660 g margarino,
455 g cukraus,
4 tryniai,
Vanilinio cukraus,
500 g aguonų,
5 kiaušiniai,
Migdolų aliejaus,
3 šaukštai kakavos.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešla: 600 g miltų, 400 g margarino, 200 g cukraus, 4 tryniai, vanilinio cukraus.
Aguonų masė: 500 g aguonų, 5 kiaušiniai, 200 g sviesto arba margarino, stiklinė cukraus, galima dėti šaukštą medaus arba šaukštą razinų, migdolų aliejaus.
Glajus: 3 šaukštai vandens, 3 šaukštai cukraus, 60 g margarino, 3 šaukštai kakavos
Miltus kapoti su margarinu; berti cukrų, dėti trynius, užminkyti tešlą ir įdėti į šaldytuvą.
Ištrinti sviestą, įdėti trynius ir išplaktus baltymus, du kartus permaltas aguonas ir gerai išmaišyti.
Aguonų kremą sudėti ant išpjautų tešlos skritulėlių ir kepti orkaitėje, kol pagels.
Glaisto produktus virti ant mažos ugnies apie 3 min., ataušinti ir patepti pyragaičius.
AUTORIUS: Reda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital