Pusrytiniai vafliai

AUTORIUS:
Laimutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 76)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 76)
Pusrytiniai vafliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2,5 šaukštelio sausų mielių
0,5 stiklinės šilto vandens
2 stiklinės pasukų
0,5 stiklinės ištirpinto ir atšaldyto sviesto
2 šaukštai cukraus
2 stiklinės miltų
0,5 šaukštelio druskos
2 dideli kiaušiniai
0,25 šaukštelio sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite mieles bei šiltą vandenį ir leiskite pastovėti 5 minutes. Šluotele arba mikseriu išplakite mieles, pasukas, lydytą sviestą, cukrų ir kiaušinius. Sudėkite miltus, druską ir gerai išmaišykite. Gautą tešlą uždenkite ir padėkite nakčiai į šaldytuvą. Ryte išimkite tešlą iš šaldytuvo, sudėkite į ją sodą ir energingai gerai išmaišykite. Leiskite pastovėti 5 minutes. Kepkite įkaitusioje vaflinėje, kol vafliai gražiai apkeps. Patiekite iš karto. Labai skanu su sviestu ir klevų sirupu. Skanaus!
AUTORIUS: Laimutė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Stryga
2012-06-10 19:42
Kažkaip nelabai aiškus receptas:
1.Jei dedamos mielės, tai tešla turėtų būti kildinama šiltai.
2.Jei tešla mielinė, tai kam tada soda? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital