Pusrytinė įdaryta čiabatos duonelė lengvai ir greitai

AUTORIUS:
Svajūnė Abuojienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Pusrytinė įdaryta čiabatos duonelė lengvai ir greitai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas čiabatos
100 gramų sūrio
70 gramų dešrelių (arba rūkyto kumpio)
3 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Čiabatos duoną įpjaunam, įpjovas patepame padažu iš pomidorų padažo ir majonezo.
2.
Sutarkuojame sūrį, supjaustome dešreles ir įdedame į įpjovas.
3.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 - 15 minučių.
AUTORIUS: Svajūnė Abuojienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital