Purūs žagarėliai su kefyru

AUTORIUS:
Ernesta Strelkauskienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Purūs žagarėliai su kefyru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
320 gramų miltų
200 mililitrų kefyro
1 vienetas kiaušinių
4 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek druskos
Kepimui:
1 litras aliejaus
Pabarstymui:
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į indą supilkite kefyrą, suberkite kepimo miltelius ir plakite, kol atsiras putos. Įberkite druskos, cukraus, įmuškite kiaušinį ir vėl perplakite. Dalimis įsijijokite miltus ir užminkykite tešlą. Tešla turi būti vos lipni, minkšta. Palikite tešlą pastovėti 20 - 30 minučių.
2.
Iškočiokite tešlą iki 1 centrimetro storumo ir suformuokite žagarėlius. Virti įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol išsipūs ir apskrus.
3.
Iškepusius žagarėlius sudėkite ant popierinių rankšluostukų, kad susigertų riebalų perteklius. Apibarstykite cukraus pudra.
AUTORIUS: Ernesta Strelkauskienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital