Purūs varškinės tešlos čeburekai su voveraitėmis ir mėsyte

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Purūs varškinės tešlos čeburekai su voveraitėmis ir mėsyte
Autorius apie receptą: Vyro pageidavimu iškepiau čeburekų. Su faršu jau yra atsibodę, tai dariau iš to, ką turėjau šaldytuve. Čeburekai pavyko, labai skanūs ir minkšti! Vyro pageidavimu iškepiau čeburekų. Su faršu jau yra atsibodę, tai dariau iš to, ką turėjau šaldytuve. Čeburekai pavyko, labai skanūs ir minkšti! Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
280 gramų miltų
250 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai grietinės
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek cukraus
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Įdarui:
150 gramų jautienos (virtos)
150 gramų voveraičių (šaldytų arba marinuotų)
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai grietinės
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Voveraites ir svogūną supjaustyti, trumpai apkepti keptuvėje, tada įdėti smulkiai supjaustytą jautieną, grietinę, krapus, druską, pipirus ir viską kelias minutes patroškinti. Nuimti nuo ugnies ir palikti atvėsti.
2.
Tešlai varškę ir grietinę išsukti su kiaušiniu ir prieskoniais, po to suberti miltus ir užminkyti tešlą. Padalinti tešlą į 8 ar 10 dalių ir iškočioti paplotėlius.
3.
Į paplotėlį dėti atvėsusį įdarą, užlenkti ir šakute suspausti kraštus.
4.
Kepti aliejuje iš abiejų pusių. Iškepa greitai, nes įdaras ne iš žalios mėsos.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
egle
2018-04-17 22:18
visada savo seimyna palepinu tokiais varskiniais ceburekais,tik!-niekada nededu jokiu kepimo milteliu,daug paprasciau i kefyra idet siek diek sodos ir ceburekai purus ir issipute. ATSAKYTI
Milda
2017-09-12 06:51
Tešlos receptą išsisaugojau, tikrai labai puri ir skani ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital