Purus varškės apkepas su kefyru

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Purus varškės apkepas su kefyru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų varškės
400 gramų manų kruopų
5 vienetai kiaušinių
250 mililitrų kefyro
200 gramų cukraus (arba pagal skonį)
200 gramų razinų
150 gramų sviesto (tirpinto)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Manus užpilti kefyru ir palikti, kad išbrinktų 10 minučių.
2.
Kiaušinius išsukti su cukrumi elektriniu plakikliu apie 5 minutes.
3.
Į kiaušinių masę sudėti varškę, manus, supilti sviestą, druską, kepimo miltelius, razinas ir labai gerai išmaišyti.
4.
Masę supilti į kepimo formą, išteptą sviestu, ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 45 - 55 minutes.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Kamilė
2023-10-12 08:52
O kiek visko reikia vienai porcijai? ATSAKYTI
Tomas
2022-01-14 10:28
Išėjo puikus pyragas, purus ir labai skanus! Tuoj kepsiu vėl...;) ATSAKYTI
Lina
2020-05-02 21:06
Labai skanu! Tikrai purus! ATSAKYTI
Rimvydas
2019-03-22 19:41
Šeip nelabai koks palyginus su kuri gaminu pagal paprasta sena receptą ATSAKYTI
Sandra
2018-10-31 10:11
Tobulas! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital