Autorius apie receptą:
Jei neturite svarainių sirupo, jį galite labai lengvai paruošti: svarainius supjaustyti plonais griežinėliais ir užpilti cukrumi. Per porą dienų susidaro skystis, kurį
Jei neturite svarainių sirupo, jį galite labai lengvai paruošti: svarainius supjaustyti plonais griežinėliais ir užpilti cukrumi. Per porą dienų susidaro skystis, kurį galima naudoti pyragui.
(...daugiau)(...mažiau)Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
185 gramai
sviesto
3 vienetai
kiaušinių
150 gramų
cukraus
125 gramai
miltų
90 gramų
krakmolo
50 mililitrų
svarainių sirupo
1.5 šaukštelio
kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Minkštą sviestą išsukti su cukrumi iki purumo, pilti svarainių sirupą. Mušti po vieną kiaušinį ir įmaišyti į tešlą.
2.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir krakmolu. Įmaišyti į tešlą.
3.
Kepti 180C apie 55min. Dar šiltą galima papildomai sulieti svarainių sirupu ir pilnai atvėsinti.