Purus pyragas "Viktorija"

AUTORIUS:
Vika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Purus pyragas "Viktorija"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
100 g sviesto
75 g cukraus
50 g miltų
50 g balto šokolado
50 g juodo šokolado
2 kiaušinių
150 -200 g abrikosų uogienės
1 a.š. vanilinio cukraus
3 v.š. kokoso drožlių
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Baltą šokoladą sutarkuokite kuo smulkiau.
Baltymus atskirkite nuo trynių, baltymus padėkite  į šaldytuvą.
Mikseriu išsukite kambario temperatūros sviestą, cukrų ir kiaušinių trynius iki purumo. Palaipsniui supilkite miltus, baltąjį šokoladą, vanilinį cukrų ir du šaukštus kokoso drožlių, išmaišykite.
Gerai išplakite kiaušinių baltymus iki standumo ir  atsargiai įmaišykite į tešlą.
20 cm skersmens tortinę formą tolygiai išklokite kepimo popieriumi, sudėkite tešlą ir kepkite 180°C temp.  orkaitėje 15 - 20 min (ar iškepęs patikrinkite mediniu pagaliuku). Iškepusį pyragą 10-15 min atvėsinkite formoje, o tada galutinai atvėsinkite ant grotelių.
Visiškai atvėsusį pyragą padalinkite į du biskvitus ir pertepkite uogiene.
Viršų apliekite tirpintu juodu šokoladu ir apibarstykite kokoso drožlėmis. Skanaus!
AUTORIUS: Vika
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rita
2017-02-13 08:06
Apsivalgem :) Labai skanus ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital