Purus pyragas "Debesėlis"

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Purus pyragas "Debesėlis"
Purus pyragas "Debesėlis"
Purus pyragas "Debesėlis"
Purus pyragas "Debesėlis"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas biskvito
3 vienetai kiaušinių baltymų
0.5 stiklinės cukraus
1 saujelė mėlynių
1 šaukštas želatinos
3 šaukštai vandens (šaltas)
1 šaukštas kakavos
1 šaukštas brendžio
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Biskvitą (naudojau stačiakampio formos - būna pirkti prekybos centruose) perpjauti per pusę, sulaistyti alkoholiu.
2.
Ruošiame kremą: želatiną užpilti šaltu vandeniu ir palaukti kol išbrinks. Tuomet ištirpinti karšto vandens vonelėje, atvėsinti.
3.
Šaltus kiaušinių baltymus išplakti su druska, ir po truputį plakant suberti cukrų, kol masė taps blizgi ir standi.
4.
Į baltymų masę supilti atvėsintą želatiną, išmaišyti kad neliktų gumuliukų.
5.
Pusę kremo atidėti į kitą dubenį ir sumaišyti su kakava.
6.
Imti formą, kurioje stingdinsite pyragą ir ją iškloti maistine plėvele.
7.
Į formą dėti biskvitą, tepti kakavinį kremą, tuomet baltą. Užvožti antrą biskvitą, pusę viršaus užtepti kakaviniu, o kitą pusę baltu kremu.
8.
Papuošti mėlynėmis.
9.
Pastatyti šaltai porai valandų. Skanaus!
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital