Purus mielinis pyragas su vaisiais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Purus mielinis pyragas su vaisiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3.5 stiklinės kvietinių miltų,
35 gramai šlapių mielių,
8 šaukštai cukraus,
200 gramų tirpinto sviesto,
1 stiklinė pieno,
4 kiaušinių tryniai,
1 citrinos žievelė,
200 gramų konservuotų vaisių,
100 gramų razinų,
Druskos pagal skonį
Truputį aliejaus skardai ištepti
PARUOŠIMO BŪDAS:
Keturiuose šaukštuose šilto vandens išmaisykite mieles ir 30 min. palaikykit šiltai. Persijotus miltus sumaišykite su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Mišinyje padarykite duobelę, į ją supilkite pieną, mieles, sumaišykite ir dar 30 min. palaikykit šiltai. Sviestą sumaišykit su tryniais ir sudėkit į masę. Tešlą maišykit kol atsiras oro pūslelių (aš maišiau apie 10 min). Tada tešlą uždenkit ir dar šiltai palikit porai valandų pakilti. Suberkit į tešlą vaisius, razinas ir tarkuotą citriną ir išmaišykite. Dėkite į riebalais isteptą kepimo skardą ir kepkite 40 - 50 min. 180 laipsnių karštumo orkaitėje. Skanaus. Nors pyrago gaminimas uzima laiko, bet skonis viska atperka :) Tiesa, pyragas gaunasi labai didelis :)
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
as
2018-12-11 14:59
bulka gaunasi, o ne pyragas. ATSAKYTI
odeta
2016-04-11 21:45
ar cukraus ne per daug? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital