Purus keksas su spanguolėmis

AUTORIUS:
Karina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Purus keksas su spanguolėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
230 g svieto
200 g smulkaus cukraus
3 - 4 kiaušiniai
100 ml kefyro
250 g miltų
1,5 šaukštelio kepimo miltelių
0,5 šaukštelio ar mažiau druskos
sauja spanguolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą išsukt su cukrumi iki purios masės. Įberti druskos. Maišant įmušti po vieną kiaušinį. Supilti kefyrą. Dar kartą gerai viską permaišyti. Berti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir išmaišyti, kad neliktų gumuliukų. Uogas nuplauti, nusausinti ir berti į tešlą. Išmaišyti. Paruoštą masę pilti į skardą keksams ir kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje apie 40-50 min. (patikrinkite įbesdami medinį pagaliuką - kai ištrauksite jį sausą, keksas bus iškepęs)
AUTORIUS: Karina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
EDITA
2020-12-02 19:33
Sveiki, ar čia su kiekiais produktu viskas gerai ATSAKYTI
Irena
2017-01-01 21:14
Agne, o uogas dėjote šviežias ar šaldytas? Jeigu šaldytas, ar prieš tai atitirpinote ir nupylėte skystį? Nes kitaip gali gautis per daug drėgmės ir dėl to ne taip iškilti ar pailgėti kepimo laikas. Nuo formos dydžio irgi gali priklausyti, jeigu keksas aukštesnis, keps ilgiau. Nes man labai skanus ir purus gavosi, o kepė apie 45 min. ATSAKYTI
agnė
2017-01-01 13:11
kepiau apie 40 min, ir tai per vidurį dar buvo neiškepę...
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital