Purūs bulviniai blynai

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 103)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 103)
Purūs bulviniai blynai
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg bulvių
1 stiklinė pieno
1 kiaušinis
druskos
juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Bulves nuskusti ir smulkiai sutarkuoti.
Įmušti kiaušinį, pagardinti druska ir pipirais, išmaišyti.
Pieną pakaitinti iki beveik virimo ir jį užpliti ant bulvių masės, išmaišyti.
Keptuvėje ant įkaitinto aliejaus kepti blynelius, gražiai apkepant iš abiejų pusių.
AUTORIUS: Neringa
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Adelė
2021-03-09 13:44
Jei sutarkuotas bulves nereikia nusunkti, tai kaip dar pilti pieno? Kas gausis?
ATSAKYTI
Aurelija
2020-04-09 12:38
O tarkuoti su tarka ar tinka kaip kugeliui toks nusunktas tarkis? ATSAKYTI
rasa
2015-02-02 19:53
Niekada man neišeidavo skanūs bulviniai blynai... Kad tik, bet va šiandien gaminau pagal šitą receptą, NUOSTABŪS NUOSTABŪS blynai! Pirmą kartą skanius iškepiau! Ačiū jums labai! ATSAKYTI
Emilija
2012-12-05 19:06
Labai skanus blynukai gavosi, dekoju ATSAKYTI
Regina
2010-11-21 12:21
As dar idedu tarkuota morkyte ir svoguna, niam niam :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital