Purūs blyneliai su rikota

AUTORIUS:
Nina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Purūs blyneliai su rikota
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 g rikotos
0,75 stiklinės (1 stiklinė = 250 ml) pieno
2 kiaušiniai
1 stiklinė miltų
2-3 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Aliejaus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Išplakite kiaušinius su druska ir cukrumi. Įmaišykite pieną, rikotą, kepimo miltelius ir miltus.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir kepkite. Apkepkite iš abiejų pusių (po 1-2 minutes).
Gardžių pusryčių ar vakarienės!
AUTORIUS: Nina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Aurelija
2023-12-08 12:09
Na blynai kaip blyna nieko ipatingo, sužavėjo tik nuotrauka. O nuotrauka netikra… Tikrai nesigauna tokie purus, stori blynai. Pabandžiau daugiau nesigaminčiau tokiu pačiu . ATSAKYTI
Ala
2022-08-14 13:10
Viskai neskanua bloni ir ne kiek nepanasus i foto kuria ikele . Niekam
Nesiulau kepti ! Produktu gadinimas ATSAKYTI
Justė
2020-03-01 11:48
Labai skanūs. Kepsiu dar!! ATSAKYTI
Inga
2019-03-03 16:33
Labai labai skanūs purūs blyneliai. Super ! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital