Purūs blyneliai su obuoliais sumuštinių keptuvėje

AUTORIUS:
Justyna Gaidamovic
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 217)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 217)
Blyneliai su obuoliais sumuštinių keptuvėje
Autorius apie receptą: Šie blyneliai - lyg maži pyragėliai, greitai ištirpstantys burnoje! Ne veltui sulaukė tiek liaupsių. Šįkart paturbinau savo Šie blyneliai - lyg maži pyragėliai, greitai ištirpstantys burnoje! Ne veltui sulaukė tiek liaupsių. Šįkart paturbinau savo pradinį receptą įtarkuodama 2 obuolius - labai skanu! (...daugiau) Justyna Gaidamovic
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai kiaušinių
200 gramų miltų
100 gramų cukraus
100 gramų sviesto
2 vienetai obuolių
1 šaukštas krakmolo
0.5 šaukštelio sodos
0.5 šaukštelio acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sviestą ištirpinkite ir atvėsinkite.
2.
Kiaušinius labai gerai išplakite su cukrumi iki baltumo. Tada šaukštu maišydami plona srovele supilkite sviestą.
3.
Į kiaušinių-sviesto masę įmaišykite persijotus miltus, sumaišytus su krakmolu, ir sutarkuotus obuolius.
4.
Sodą nugesinkite actu ir sudėkite į tešlą. Atsargiai išmaišykite. Beje, vietoje sodos galima naudoti ir kepimo miltelius, tik jų dėkite šiek tiek daugiau - apie 1 kupiną šaukštelį ir kepimo miltelių gesinti nereikia, tiesiog juos įmaišykite drauge su miltais.
5.
Blynelius kepkite įkaitintoje sumuštinių keptuvėje. Į vieną keptuvės puselę dedu apie du šaukštus tešlos, uždengiu ir kepu. Skanaus!
AUTORIUS: Justyna Gaidamovic
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (42)
Jolanta
2023-02-25 15:00
Tai kaip iš tikro bulves virti, su lupena ar be? ATSAKYTI
Diana
2023-01-27 22:17
Aciu rytoj bandysiu ATSAKYTI
Regina
2020-09-10 19:26
Nuostabūs blynai, superiniai. ATSAKYTI
Alma
2020-09-01 01:12
O sumustiniu keptuve reikia kuom nors patepti,kad nepridegtų ? ATSAKYTI
Aura
2020-09-01 17:20
Kai tešloj jau yra sviesto ar aliejaus, tai aš jau papildomai nebetepu. Bet visad išbandau, jei vis tik dega, tai tuomet patepu :) ATSAKYTI
Hm
2020-08-31 20:28
Superiniai! Mūsų nauji mėgstamiausi blyneliai :) ATSAKYTI
Andžela
2020-08-30 21:10
Per kokią ,,tarką" tarkuojat obuolius?
ATSAKYTI
Aurelija
2020-08-31 09:53
Aš sutarkuoju burokine tarka :) ATSAKYTI
Izabelė
2019-10-21 14:11
Labai skanūs ATSAKYTI
Taura
2019-04-05 19:51
Labai patiko ATSAKYTI
G
2019-03-05 18:50
Labai geri gavosi.trapūs ,kaip bandelės.Nėr kur ft įkelt tik. ATSAKYTI
Danguole
2019-03-02 13:21
Nieko gero,nepatiko ATSAKYTI
Greta
2019-03-04 12:31
O mums labai patinka! :) Visų skoniai skirtingi :) ATSAKYTI
Rima
2019-03-01 11:07
Labai skanūs ir purūs. Dariau puse porcijos, bijojau, kad nepavyks. Nors ir iš pusės porcijos gavosi 2 kepimai (8 blyneliai). Šeimai labai patiko, ypač vaikams. ATSAKYTI
Vilija
2019-02-13 08:11
O keptuvėje arba keksiukų formelėse niekas nebandėte jų kepti?
ATSAKYTI
Hmmmm
2019-01-02 21:35
Labai skanūs tiesiog fantastika!!! ATSAKYTI
d
2018-10-23 20:34
O jei neturiu krakmolo, tai turbut ir nesigaus? ATSAKYTI
Laura
2018-10-24 10:03
Galima ir be krakmolo, tekstūra bus kiek kitokia, bet skanu :) Tik tuomet miltų kiek daugiau reikėtų. ATSAKYTI
R.
2018-10-12 08:57
Būtinai kepssiu ATSAKYTI
Kristina
2018-09-06 19:02
Super išėjo, dėjau desrtinės varškės 100gr ir vieną obuolį vietoj dviejų.Ačiū jums labai!!! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital