Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g miltų
2 šaukštai cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
0,5 šaukštelio druskos
200 ml pieno
3 šaukštai augalinio aliejaus
1 kiaušinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite birius produktus: miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską.
Išplakite kiaušinį ir įmaišykite pieną bei aliejų.
Į pieno mišinį iš lėto berkite sausus produktus ir išmaišykite tešlą.
Įkaitinkite keptuvę (geriausia keramikiniu paviršiumi) ir pilkite tešlos. 1 didelis šaukštas bus 1 blynas. Apkepkite kiekvieną blyno pusę po 1-2 minutes ant mažo kaitrumo ugnies.
Blynus verskite tik 1 kartą. Jei vartysite po kelis kartus, jie subliukš.
Skanaus!