Pupelių sriuba

AUTORIUS:
Virginija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Pupelių sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 stiklinės mėsos sultinio
500 g pupelių su ankštimis
3 pomidorai
1 šaukštas kvietinių miltų
1 šaukštas grietinės
Druska
Cukrus
Petražolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pupelės, išlupus ankšties „gyslą", supjaustomos kvadratėliais ir išverdamos sultinyje. Pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu, nulupami, supjaustomi ir sudedami į baigiamą virti sultinį. Vėliau supilama grietinė, sumaišyta su miltais, užvirinama ir pagardinama.
AUTORIUS: Virginija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital