Pupelių ir mėsos troškinys

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
Pupelių ir mėsos troškinys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 stiklinė pupelių
350 g kiaulienos kumpio
1/4 kopūsto galvutės
1 vidutinio dydžio morka
1 svogūnas
1 šaukštas pomidorų padažo
2 šaukštai aliejaus
1/2 stiklinės grietinės
1 šaukštelis miltų
lauro lapelis
šviežios petražolės
krapai
druska
pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pupeles pamerkti nakčiai, o iš ryto išvirti. Palikti nuovire. Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustyti kubeliais. Šiek tiek didesniais kubeliais supjaustyti ir kopūstus.Visas daržoves pakepinti 1 šaukšte aliejaus. Mėsą supjaustyti taip pat kubeliais , pabarstyti druska ir pipirais , apkepti karštame aliejuje. Išmaisyti su daržovėmis, apipilti stikline šilto vandens ir troškinti, kol suminkštės. Paskaninti pipirais, susmulkintais žalumynais, suberti nukoštas pupeles, supilti grietinę. Dar truputėlį patroškinti ir galima valgyti. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Janina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Eglė
2020-05-04 20:16
Ne visi ingtedientai išvardinti recepte, nors yra sąraše! ATSAKYTI
Eugenijus
2011-12-07 12:57
Receptas geras tik nevisi isvardinti ingredijantai parasyt kaip naudoti. Vyruj ruosti sunkaiu,taigi manau ir nuoseklesnis ruosimo budas turetu buti... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital