Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
1.5 stiklinės | miltų | |
0.5 stiklinės | kefyro | |
90 gramų | sviesto (ištirpintas ir atvėsintas) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
1/4 stiklinės | cukraus | |
2 ir 1/4 šaukštelio | sausų mielių | |
1 šaukštelis | vanilės esencijos | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Įdarui: | ||
2 vienetai | obuolių (nulupti ir supjaustyti) | |
90 gramų | marcipanų masės (galima nedėti) | |
2 šaukštai | citrinų sulčių | |
1 šaukštas | miltų | |
1 šaukštas | rudojo cukraus | |
Varškės kremui: | ||
230 gramų | varškės | |
1 vienetas | kiaušinių | |
1/3 stiklinės | cukraus | |
0.5 šaukštelio | vanilės esencijos |