Puikieji kibinai pagal Jurgitą

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Puikieji kibinai pagal Jurgitą
Autorius apie receptą: Turbūt daugelis turite savo kibinų receptą. Kas dar neradote labiausiai patinkančio, siūlau pamėginti manąjį! Kibinus galima ruošti ir su daržovių įdaru patroškinti Turbūt daugelis turite savo kibinų receptą. Kas dar neradote labiausiai patinkančio, siūlau pamėginti manąjį! Kibinus galima ruošti ir su daržovių įdaru patroškinti kopūstą, morkas, svogūną, česnaką, prieskonius. Irgi labai skanu! (...daugiau) Jurgitos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
Tešlai:
400 gramų miltų
150 gramų sviesto
2 vienetai kiaušinių
110 gramų grietinės
1 šaukštelis cukraus
1/3 šaukštelio druskos
Įdarui:
400 gramų faršo (ar smulkiai pjaustytos mėsos)
100 mililitrų kefyro
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek raudonėlio
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai sviestą supjaustome mažais gabaliukais, sumaišome su 350 gr. miltų ir rankomis triname, kol sviestas visiškai susitrina su mitais - gauname birų mišinį. Dubenėlyje išplakame kiaušinius su druska ir cukrumi, sumaišome juos su grietine, ir pilame viską į turimą birų mišinį. Maišome šaukštu, kol galėsime minkyti. Išminkome viską, kol gausime minkštą, elastingą, bet prie rankų nelimpančią tešlą (jei reikia - įberkite dar miltų, bet nepadauginkite; man užteko 50 gr.). Pastatome tešlą 30 minučių į šaldyuvą.
2.
Įdarui svogūną ir česnaką susmulkiname. Visus įdaro produktus sumaišome. Formuojame kibinus, aptepame kiaušinio plakiniu.
3.
Kepame 200 °C orkaitėje apie 30 - 40 minučių, kol gražiai paruduoja. Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (8)
Pulsaras
2018-12-18 19:40
Kibinas nėra pyragėlis su mėsa. Tai kai kas unikalaus, trys viename - "duona", "sriuba", "mėsa", t.y. pilnaverčiai pietūs. Todėl visokie nukrypimai nuo ESMĖS, jį paverčia pyragėliu. Taigi, jis negali būti su visokiom daržovėm ir panašiai (be mėsos), su per sausu įdaru. Įdaras turi būti ypatingai sultingas, su daug sunkos ("sriuba"). Mėsa tik kapota, o ne joks faršas. Kitaip tariant - prakandi "duoną", viduje "sriuba", kurią geri ir valgai "mėsą" esančią "sriuboje". ATSAKYTI
Vilmukas
2018-12-08 12:37
Nu nesuvokiu ka tas kefyras veikia sumaisytas su farsu :D ATSAKYTI
Raima
2018-12-08 14:18
Nuo kefyro įdaras sultingesnis būna :) ATSAKYTI
vilma
2018-12-08 06:34
Ar, kas nors jau isbandete , sita kibinu recepta? ar skanus gavosi? ATSAKYTI
Raima
2018-12-08 14:18
Kepu pagal šį receptą, labai skanūs pavyksta :) ATSAKYTI
Džordana
2020-07-09 09:41
Visada darau pagal ši receptą ir labai puikūs gaunasi visi giria kas ragauja :)) ATSAKYTI
Vida
2018-12-07 18:43
Tai kur tas kefyras dedasi ATSAKYTI
Sandra
2018-12-07 19:25
Antrame žingsnyje parašyta po svogūno ir česnako smulkinimo, kad sumaišyti visus ingredientus įdarui :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital