Prancūziška svogūnų sriuba

AUTORIUS:
Vaida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 169)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 169)
Prancūziška svogūnų sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai svogūnų
1 stiklinė vandens
4 riekės batono
1 vienetas vištienos sultinio
4 saujelės sūrio (tarkuotas)
2 šaukštai sviesto
2 šaukštai miltų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną nelabai smulkiai supjaustyti ir, įdėjus į gilų puodą, apkepinti svieste, kol pagels, bet ne paraus.
2.
Pabarstyti miltais, dar truputį pakepinti, įpilti šalto vandens, dėti sultinio, užvirinti. Suplakti plaktuvu, pagardinti druska.
3.
Išvirtą sriubą išpilstyti į atsparius karščiui dubenėlius, ant viršaus padėti po skrebutį ir pabarstyti sūriu. Apkepinti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol sūris išsilydys. Tučtuojau patiekti.
AUTORIUS: Vaida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital