Prancūziška saldi svogūnų sriuba

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Prancūziška saldi svogūnų sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
8 svogūnai
60 g sviesto
2 a. š. cukraus pudros
0,5 l sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą ištirpinti puode. Kai sviestas išsilydys, į puodą sudėti plonais griežinėliais supjaustytus svogūnus ir kepinti tol, kol svogūnai suminkštės (apie 20-30 min).
Tuomet įdėti cukraus pudros ir viską kepinti dar apie pusvalandį arba kol svogūnėliai taps auksinės spalvos.
Galiausiai supilti sultinį ir sriubytę pavirti dar apie 10 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital