Porai tešloje

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Porai tešloje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
5 porai,
100 g varškės,
2 kiaušiniai,
1 stiklinė pieno,
100 g fermentinio sūrio,
80 g miltų,
3 šaukštai margarino,
1 stiklinė virtų ryžių,
druska,
malti pipirai.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš miltų, varškės ir 2 šaukštų margarino užminkome tešlą ir ja išklojame kepimo skardą.
Porus supjaustome griežinėliais, įdedame šaukštą margarino ir patroškiname. Sumaišome su biriai virtais ryžiais ir sudedame ant tešlos.
Kiaušinius plakame po truputį pildami karštą pieną, pasūdome, įberiame pipirų ir sudedame tarkuotą sūrį. Padažą užpilame ant porų ir ryžių mišinio.
Kepame 160-180 laipsnių temperatūroje, apie 30 min.
Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Renata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital