Popienės pyragėliai

AUTORIUS:
Vidutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 118)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 118)
Popienės pyragėliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 stiklinės pasijotų miltų
200 g sviesto (kambario temperatūros)
50 g šviežių mielių
2 valgomi šaukštai cukraus
1 stiklinė vandens
1 pakelis vanilinio cukraus
1 - 2 kiaušiniai aptepimui
 Įdarui - ko širdis geidžia, arba ką turite
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Miltus pertriname su sviestu, vaniliniu cukrumi (geriau rankomis). Mieles ir 2 valgomus šaukštus cukraus ištirpiname 1 stiklinėje vandens. Viską sumaišome, gerai išminkome, statom į šiltą vietą, kad pakiltų (kyla gerai ir greitai). Skardą išklojame popieriumi. Rankas pasitriname miltais, plėšiame norimo dydžio gabalėlį tešlos, išplojame, dedame įdaro, suformuojame pyragėlius, dedame į blėkelę, aptepame kiaušinio plakiniu, kepame 20 - 30 min 180 - 200 laipsnių orkaitėje. Skanaus. P.S. Popienė-stačiatikių šventiko (popo) žmona
AUTORIUS: Vidutė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (13)
Gita
2016-11-09 16:14
Zivile, pasijoti tai reiskia miltus gaminant pilti ne tiesiai is pakelio, o pries tai perpilti per specialu sijokli arba tiesiog paprasta virtuvini sieteli. Tada i miltus patenka daugiau oro. Bet net jeigu ir nepasijosit, sitame recepte smarkiai jaustis neturetu :) ATSAKYTI
Zivile
2016-11-09 15:50
As labai atsiprasau uz toki klausima o ka reiskia pasijotu miltu ? ATSAKYTI
rima
2013-02-11 20:32
ir mieliu ir margarino per daug,mieliu svieziu uztenka ketvicio pakucio,o margarino 100 gr ar 50 gr,dar labai skanu su sonines ar lasinuku su aguonomis idaru(salto rukymo supjaustyti spirguciais ir apipilti aguonomis) ATSAKYTI
irena
2013-02-11 20:27
o miltus būtina sijoti??? ATSAKYTI
DARETA
2013-02-08 21:31
Geras receptas,tik margarino per daug,50g. tereike. ATSAKYTI
Zose
2013-01-29 20:09
MANO RECEPTAS:500gr miltu, 250gr silto pieno, 25gr mieliu,1 kiausinis, 1v.s. cukraus,1a.s. druskos, 75gr margarino. ATSAKYTI
jurga
2012-12-06 00:18
o kiek sausu mieliu naudoti reiktu? irgi 50g? Aciu! ATSAKYTI
Li
2012-07-25 16:52
tiek mieliu tikrai nereikia deti i tesla :) ATSAKYTI
Jurga
2012-06-20 12:58
ar kepant su mesos ydaru irgi vanilininis cukrus dedasi :) ATSAKYTI
ernesta
2011-12-28 18:58
skanu labai :) ATSAKYTI
Kristina
2011-09-10 13:40
Puikus ir lengvai gaminami pyrageliai, vakar kepiau vienus su farso ir svoguniuku idaru, kitus su juoduju serbentu uogienes idaru... niam niam :) ATSAKYTI
Ruta
2011-03-20 18:07
Ką tik iškepiau,labai skanus.Tešla tokia skystoka gavosi,tai pyragėlius formavau aliejum rankas pasitepus,dariau su virta vištiena,pievagrybiais ir svogūnu,labai skanu :) Naudojau sausas mieles. ATSAKYTI
jurga
2011-03-03 11:13
Labai skanūs pyragėliai,vakar kepėm su obuoliene ir cinamonu.Purūs,minkštučiai,labai skanūs.Puikus receptas! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital