Pomidorų ir kumpio pica

AUTORIUS:
Povilas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Pomidorų ir kumpio pica
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
200 g miltų
1 v. š. alyvuogių aliejaus
1 a. š. druskos
0,5 a. š. cukraus
0,5 stiklinės šilto vandens
15 g mielių
Įdarui:
3 svogūnai
350 g karšto rūkymo kiaulienos kumpio
1 kg pomidorų
250 g fermentinio sūrio
1 a. š. kalendros
1 v. š. susmulkintų petražolių
druska
malti juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Suminkykite miltus su sviestu, druska ir cukrumi. Sumaišykite mieles su vandeni ir įmaišykite į tešlą. Tešlą sudėkite į aliejumi pateptą dubenį, uždenkite rankšluostuku ir padėkite šiltai 2 valandoms, kad pakiltų tešla. Pakilusią tešlą iškočiokite į apvalius blynus ant miltais apibarstyto paviršiaus. Iškočiotą picos padą sudėkite ant miltais pabarstytos skardos. Smulkiai pjaustykite svogūnus, kumpį ir apkepkite keptuvėje iki auksinės rudos spalvos. Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, nuimkite odą ir supjaustykite griežinėliais. Picos padą apibarstykite puse tarkuoto sūrio masės, sudėkite pomidorų griežinėlius, svogūnus, kumpį, viską pabarstykite druska, pipirais, kalendra, likusiu sūriu ir petražolėmis. Kepkite apie 15 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Skanaus.
AUTORIUS: Povilas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital