Pomidorai savo sultyse

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Pomidorai savo sultyse
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Pomidorų
 1 litro pomidorų sulčių
 1 v.š. druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:

Vienodai prinokę pomidorai sudedami į stiklainius ir užpilami pasūdytomis pomidorų sultimis, kurios gaunamos iš nevienodai prinokusių pomidorų (pomidorai nulupami, supjaustomi į 3-4 dalis ir uždengtame puode pakaitinami apie 70°C temperatūroje, kol suminkštėja. Po to pomidorai pertrinami per sietelį).
Paruošti pomidorai užpilami karštomis pasūdytomis sultimis ir sterilizuojami ( 0,5 litro stiklainiai - 15 min., 1 litro - 20 min).

AUTORIUS: Janina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
onutė
2018-08-10 17:42
Visos šeimininkės rašo v.š, bet koks jis turi būti su kaupu, nubrauktas ar su dideliu kaupu? Nes aš jau persudžiau. ATSAKYTI
Laura
2018-08-12 11:33
Paprastai jeigu su kaupu reikia dėti, tas būna parašyta recepte, o jeigu neparašyta nieko, tada dėkite nubrauktą ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital