Polse horn - Dešrelių rageliai

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Polse horn - Dešrelių rageliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
16 vienetų:
350 - 400 g. miltų;
35 g. mielių;
50 g. margarino;
1 stk. pieno;
po 1 arbatinį šaukštelį cukraus ir druskos;
1 kiaušinio trynys;
1 - 2 šaukstai pomidorų pastos;
8 hotdoginės dešrelės;
baltymo aptepti.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mieles sutrupinti į indą. Pieną pašildyti ir sumaišyti su mielėmis. Ištirpinti sviestą ir pipilti į pieną, berti cukrų ir druską, dėti trynį. Išmaišyti. Įberti pusę miltų, įdėti pomidorų pastos, išmaišyti, suberti likusius miltus ir išminkyt tešlą. Palaikyti šiltai 30 min. kad tešla iškiltų.
Dešreles perpjaunam per pusę, iš tešlos padarome juosteles ir jomis apvyniojame dešreles. Jas patepame išplaktu baltymu (įdejau į baltymą prieskonių) ir kepame 200 - 220 laipsnių orkaiteje 15 min. Valgom su pomidorų padažu ir garstyčiomis.
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Zita
2023-07-28 20:09
Kaip pagaminti su dašra bandelė ATSAKYTI
di
2013-03-25 10:02
o kai kepi orkaite jau ikaitinta turi buti?ir kiokio storio tesla kociot? ATSAKYTI
Lijana
2011-02-12 19:10
ar ir desrytes patepti kiausinio baltymu ATSAKYTI
Jūratė
2010-10-30 08:57
Labai greitas ir skanus užkandis,svarbiausia,kad patinka vaikams.Išbandytas jau ne vieną kartą. ATSAKYTI
rimvidas
2010-10-20 20:55
mmm... kaip skanu :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital