Plikyti pyragėliai

AUTORIUS:
Emilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Plikyti pyragėliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,5 stiklinės vandens
150 g sviesto (margarino)
truputis druskos
6 kiaušiniai
1,5 stiklinės miltų
 
Kremui:
200 g sviesto
0,5 indelio kondensuoto pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vandenį su sviestu bei druska užvirinti ir maišant supilti miltus.  Maišyti, kol tešla atšoka nuo sienelių ir nuimti nuo ugnies. Tešlą palikti atvėsti. Įmušti po vieną kiaušinį maišant. Turi gautis vienalytė, grietinės tirštumo masė.  Sudėti tešlą į konditerinį  maišą arba jei neturite į celofaninį maišiuką (prakirptą) ir išspausti norimą formą. Pyragėlius dėti į orkaitę įkaitintą iki 200 C laipsnių ir kepti apie 20 minučių. Pastaba: nedarinėkite orkaitės, nes pyragėliai subliukš. Išsukti iš kambario temperatūros sviesto ir kondensuoto pieno kremą ir prišvirkšti jo į pyragėlius. Pastaba: kremą patartina išsukti su mediniu šaukštu.
AUTORIUS: Emilija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Jaunoji kulinare
2011-03-30 20:09
Jetau kokie skanučiai gavosi kaip iš parduotuvės :) Aš dariau vienus su sviestiniu kremu kitus su varškės nesigailiu nei vienais :) ATSAKYTI
Jolanta
2011-03-04 13:26
...norejau pasitikslint, ar tikrai dedasi kiausinis visas.Teko daryt keleta kartu,tai ten tik trinys dejosi.Noriu seimyna palepint... ATSAKYTI
Jurga
2011-02-28 20:17
Mano pussesere daro panasiai tik kondensuota piena paverda vandeni (bijau pameluoti bet man atrodo kad apie pora valandu) kol jis pavirsta karamele ir tada issuka su sviestu.....man atrodo kitoks skonis tik su aprastu kondensuotu pienu...nusikasti pirstus galima....musu seimyninese sventese jie ilgai nesitesdavo labai greitai visi suvalgydavo....: ATSAKYTI
Elena
2011-02-25 15:59
pagal standartinius matus stiklinė būna 240 ml, o joje miltų 130 g. ATSAKYTI
Dova
2011-02-25 15:42
noriu paklausti , kiek pas jus stiklinej ml? ar galite parasyti, kiek miltu dedate gramais? visos stiklines nevienodos talpos.... kaip skaiciuojat viena stikline - gramais :) ?
nes kartais sugadinu patiekala :) ATSAKYTI
Ela
2011-02-25 13:41
Dar nebandziusi daryti plikytu sausainiu... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital