Plekšnė su svogūnų padažu

AUTORIUS:
Dalia
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Plekšnė su svogūnų padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g plekšnės
250 g svogūnų
3 šaukštai pomidorų pastos arba pomidorų padažo
Džiūvėsėliai
Druska
Kiti prieskoniai (pagal skonį)
Svogūnų laiškai
Aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį išvalome ir įtriname prieskoniais, paliekame 30 minučių.
Susmulkiname svogūnus ir sudedame įkaitintą aliejų. Po to supilame 150 ml vandens, įmaišome pomidorų padažą ir troškiname 5 minutes.
Žuvį pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai pagels.
Žuvį patiekiame su pasigamintu padažu.
Galima apibarstyti svogūnų laiškais ar kitais žalumynais.
AUTORIUS: Dalia
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital