Plaktos grietinėlės keksas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Plaktos grietinėlės keksas
Autorius apie receptą: Keksas dieviško skonio, ko gero vienas iš skaniausių. Minkštas, drėgnas, greitai pagaminamas. Labai rekomenduoju visiems, mėgstantiems saldumynus. Keksas dieviško skonio, ko gero vienas iš skaniausių. Minkštas, drėgnas, greitai pagaminamas. Labai rekomenduoju visiems, mėgstantiems saldumynus. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
300 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
250 gramų miltų
4 vienetai kiaušinių
200 gramų cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Orkaitę įkaitiname iki 190 C laipsnių.
2.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir druska. Kiaušinius išplakame su cukrumi. Grietinėlę išplakame iki lengvų putų. Į kiaušinius po truputį supilame grietinėlę ir dar paplakame apie 1 minutę. Po truputį suberiame miltų mišinį ir atsargiai išmaišome. Kekso formą patepame aliejumi ir supilame tešlą.
3.
Kepame 35 minutes arba, kol ištraukus medinį smeigtuką jis bus sausas.
4.
Puošiame pagal norus arba tiesiog užberiame cukraus pudros.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital