Pikantiškos sraigės

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 71)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 71)
Pikantiškos sraigės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g konservuotų sraigių
Česnako
Juodųjų pipirų
Druskos
Sviesto
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sraiges išimkite iš kiautelių, jei didelės - perpjauti per pusę. Sudėti į keturis mažus molinius indelius, pabarstyti druska, maltais česnakais, pipirais ir ant viršaus uždeti gabalelį sviesto.
Indelius uždengti ir dėti  į 200 °C  įkaitintą orkaitę, palaikyti, kol pradės kilti burbuliukai. Sraigės neturi išvirti, jas reikia tik sušildyti.
Valgyti su pakepintais nedideliais batono gabaleliais, juos įtrinti skiltele česnako.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital