Pikantiški keksiukai-duonelės su česnaku ir žolelėmis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Pikantiški keksiukai-duonelės su česnaku ir žolelėmis
Autorius apie receptą: Puikiai tinka prie mėsos, žuvies ar daržovių, keptų ant grotelių. Puikiai tinka prie mėsos, žuvies ar daržovių, keptų ant grotelių. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
280 gramų miltų
180 mililitrų vandens (šilto)
100 gramų sviesto (arba sviesto su žolelėmis)
7 gramai sausų mielių
2 skiltelės česnako
1.5 šaukšto alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis cukraus
0.5 šaukštelio druskos
šiek tiek rozmarino
šiek tiek raudonėlio
šiek tiek krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į šiltą vandenį įmaišyti cukrų, suberti mieles ir palikti 10 - 15 minučių. Po to įpilti aliejaus, įberti druską ir persijotus miltus. Užminkyti tešlą, uždengti ir padėti šiltai 1 valandą, kad pakiltų.
2.
Sviestą (jei naudojate paprastą, be žolelių) išlydyti, sumaišyti su rozmarinu, raudonėliu, krapais, arba kitomis žolelėmis, įtarkuoti česnaką.
3.
Iš pakilusios tešlos iškočioti stačiakampį, jį sutepti sviestu su žolelėmis, suvynioti į vyniotinį ir supjaustyti į 6 dalis.
4.
Dėti į keksiukų formas, jei formos ne silikoninės, reikia sutepti aliejumi arba sviestu. Kepti 190 C laipsnių orkaitėje apie 40 - 50 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital