Pikantiškas obuolių tortas

AUTORIUS:
Deimantė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Pikantiškas obuolių tortas
Pikantiškas obuolių tortas
Pikantiškas obuolių tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
125 g margarino VILNIUS kepiniams
320 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
2 šaukšteliai malto cinamono
0,5 šaukštelio malto imbiero
1 žiupsnelis druskos
300 g cukraus
2 kiaušiniai
4 buoliai
Pertepimui:
300 g margarino VILNIUS kepiniams, kambario temperatūros
180 g cukraus
4 baltymai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Margariną tirpinau ant garų vonelės ir gerai išplakiau su cukrumi ir kiaušiniais. Nuolat maišant subėriau miltus, kepimo miltelius, cinamoną, imbierą, druską. Į tešlą įmaišiau nuluptus, išvalytus ir supjaustytus obuolius smulkiais kubeliais. Tešlą padalinau į dvi lygias dalis ir supyliau į dvi kepimo formas (23 cm skersmens). Kepiau 180 C orkaitėje 20-25 min. Margariną ištirpinau ant silpnos ugnies, subėriau cukrų ir įmaišiau iki putų išplaktus baltymus. Nuolat maišiau 2-3 minutes, bet neleidau užvirti. Nuėmiau nuo ugnies ir leidau atvėsti. Gerai išplakiau su mikseriu iki putų. Iškepusius pyragus perpjoviau į dvi dalis išilgai. Vieną lakštą pasidėjau kaip pagrindą. Jį ištepiau kremu, uždėjau antrąjį lakštą ir tą patį pakartojau su likusiais pyrago lakštais. Viršų ir šonus pyrago taip pat aptepiau kremu. Papuošiau tortą smulkintais riešutais ir šokoladu. Prieš valgant, palaikykite tortą šaldytuve bent 3 valandas. Skanaus
AUTORIUS: Deimantė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital