Pikantiškas maltos mėsos katilėlis
AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
Pikantiškas maltos mėsos katilėlis
INGREDIENTAI:

Ingredientai

  • 1 svogūnas
  • 2 česnako skiltelės
  • 1 aitrioji paprika
  • 400 g maltos mėsos
  • 2 šaukštai alyvų aliejaus
  • 1/4 l mėsos sultinio
  • 1/8 l raudonojo vyno
  • druskos
  • 3 pomidorai 200 g
  • šaukštas pomidorų tyrės
  • 850 ml konservuotų baltųjų pupelių
  • 1 šaukštas maltų saldžiųjų paprikų
  • 2 šaukštai kapotų petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:

Gaminimas

Nuluptą svogūną ir česnaką supjaustyti mažais kubeliais. Aitriąją papriką perpjauti pusiau, išskobti sėklas ir supjaustyti plonais pusžiedžiais. Maltą mėsą padalinti į 2 porcijas ir pakepinti su aliejumi. Dažnai maišyti, kad mėsa būtų biri. Suberti supjaustytą svogūną, česnaką ir papriką, užpilti sultiniu bei vynu, pasūdyti ir virti uždengtame keptuve. Pomidorus nuplikyti, nulupti, išpjauti vaiskočius, perpjauti į 4 dalis, išskobti sėklas ir supjaustyti kubeliais. Į keptuvą su mėsa suversti pupeles, išmaišyti ir dar 10 minučių pavirti. Suversti pomidorų kubelius, pagardinti pomidorų tyre, saldžiųjų paprikų milteliais, petražolėmis, išmaišyti ir palikti. Jei reikia, pasūdyti.
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Dalyvaukite konkurse!
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis