Pikantiškas maltos mėsos katilėlis
AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Pikantiškas maltos mėsos katilėlis
INGREDIENTAI:
1 svogūnas
2 česnako skiltelės
1 aitrioji paprika
400 g maltos mėsos
2 šaukštai alyvų aliejaus
1/4 l mėsos sultinio
1/8 l raudonojo vyno
druskos
3 pomidorai (200 g)
šaukštas pomidorų tyrės
850 ml konservuotų baltųjų pupelių
1 šaukštas maltų saldžiųjų paprikų
2 šaukštai kapotų petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuluptą svogūną ir česnaką supjaustyti mažais kubeliais. Aitriąją papriką perpjauti pusiau, išskobti sėklas ir supjaustyti plonais pusžiedžiais. Maltą mėsą padalinti į 2 porcijas ir pakepinti su aliejumi. Dažnai maišyti, kad mėsa būtų biri. Suberti supjaustytą svogūną, česnaką ir papriką, užpilti sultiniu bei vynu, pasūdyti ir virti uždengtame keptuve. Pomidorus nuplikyti, nulupti, išpjauti vaiskočius, perpjauti į 4 dalis, išskobti sėklas ir supjaustyti kubeliais. Į keptuvą su mėsa suversti pupeles, išmaišyti ir dar 10 minučių pavirti. Suversti pomidorų kubelius, pagardinti pomidorų tyre, saldžiųjų paprikų milteliais, petražolėmis, išmaišyti ir palikti. Jei reikia, pasūdyti.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis