Pikantiška vištiena

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Pikantiška vištiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g vištienos sparnelių ir šlaunelių
2 skiltelės česnako
2 šaukštai medaus
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis vištienos prieskonių
2 porai
0,5 skardinės konservuotų ananasų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Česnako skilteles sutrinti, sumaišyti su medumi, aliejumi, prieskoniais bei druska. Vištieną aptepame mišiniu ir įkaitintoje keptuvėje su nedideliu kiekiu aliejaus apkepame. Tuomet dedame į troškintuvą, užpilame ananasų sultimis (negausiai) ir 200 0C orkaitėje troškiname apie 15 minučių. Supjaustome porus griežinėliais, ananasus kubeliais ir uždedame ant vištienos viršaus į tą patį troškintuvą. Dar patroškiname apie 15 minučių. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital