Pievagrybių sriuba

AUTORIUS:
Vaida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 77)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 77)
Pievagrybių sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g pievagrybių
1 svogūnas
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
2 šaukštai sviesto
4-5 šaukštai vandens
0,5 stiklinės grietinėlės (12%)
0,5 šaukšto miltų
2 šaukštai sukapotų žalumynų
prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Puode ištirpinti sviestą, jame patroškinti smulkiai supjaustytą svogūną, paskui sudėti išvalytus ir plonomis juostelėmis supjaustytus pievagrybius. Troškinti 10 min., po to supilti vandenį, sultinį, paskaninti prieskoniais, druska ir pipirais. Virinti dar 10 min. Supilti grietinėlę, išmaišytą su miltais. Dar kartą užvirinti, pabarstyti žalumynais. Patiekti su skrebučiais.
AUTORIUS: Vaida
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Kaloris
2015-05-11 14:55
jega, ne tokio gero rezultato tikejaus, jei atvirai. tik vandenuko pagal save pyliau:) aciu autoriui ATSAKYTI
Gardumelis :D
2015-01-08 15:58
Dejau daugiau vandens, taciau ir daugiau miltu, bet gavosi slystesne, bet tooookia pat gardi ;D 10 balu! ATSAKYTI
2014-12-03 13:35
neraliai skani, abu su vyru mėgavomės šia sriubyte. O vandenuko pyliau pagal save. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital