Pievagrybių sriuba
AUTORIUS:
Vaida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 76)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 76)
Pievagrybių sriuba
INGREDIENTAI:
200 g pievagrybių
1 svogūnas
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
2 šaukštai sviesto
4-5 šaukštai vandens
0,5 stiklinės grietinėlės (12%)
0,5 šaukšto miltų
2 šaukštai sukapotų žalumynų
prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Puode ištirpinti sviestą, jame patroškinti smulkiai supjaustytą svogūną, paskui sudėti išvalytus ir plonomis juostelėmis supjaustytus pievagrybius. Troškinti 10 min., po to supilti vandenį, sultinį, paskaninti prieskoniais, druska ir pipirais. Virinti dar 10 min. Supilti grietinėlę, išmaišytą su miltais. Dar kartą užvirinti, pabarstyti žalumynais. Patiekti su skrebučiais.
AUTORIUS: Vaida
Skaityti komentarus
Komentarai (3)
Kaloris
2015-05-11 14:55
jega, ne tokio gero rezultato tikejaus, jei atvirai. tik vandenuko pagal save pyliau:) aciu autoriui
Gardumelis :D
2015-01-08 15:58
Dejau daugiau vandens, taciau ir daugiau miltu, bet gavosi slystesne, bet tooookia pat gardi ;D 10 balu!
2014-12-03 13:35
neraliai skani, abu su vyru mėgavomės šia sriubyte. O vandenuko pyliau pagal save.
Ką dabar gaminame:
viskas
užgavėnių patiekalai
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis