Pievagrybių ir daržovių troškinys

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Pievagrybių ir daržovių troškinys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų pievagrybių
1 vienetas salierių (stiebas)
200 gramų cukinijų
200 gramų moliūgų
1 vienetas paprikos
2 vienetai svogūnų
50 gramų sviesto
2 šaukšteliai grietinės
1 šaukštas druskos
1 žiupsnelis pipirų (juodi)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Smulkintus svogūnus apkepti ant pusės sviesto, sudėti pievagrybius ir vėl troškinti trumpai.
2.
Ant likusio sviesto apkepti kitas smulkintas daržoves.
3.
Viską sumaišyti, sudėti grietinę, druską, žalumynus ir dar troškinti apie 10 min..
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital