Pievagrybiai su pesto įdaru

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Pievagrybiai su pesto įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
12 didelių pievagrybių
0,25 stiklinės aliejaus
Pesto įdaras:
2 stiklinės šviežių baziliko lapų (Bazilikas)
0,5 stiklinės sutarkuoto parmezano (labai kieto fermentinio sūrio)
0,75 stiklinės aliejaus
1 šaukštas migdolų
3 skiltelės česnako
0,25 šaukštelio šviežiai maltų pipirų
1,5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Migdolus nuplikyti, nulupti. Visus pesto komponentus išmaišyti plaktuvu, paskaninti. Pievagrybius nuplauti, nuvalyti, nuvarvinti, nupjauti kotelius. Į dubenėlį supilti aliejų, paeiliui mirkyti jame grybus. Kepurėles dėti grilyje apačia ant grotelių, kepti, kol apskrus, apversti, pridėti pesto ir toliau kepti, kol įgaus aukso spalvą.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital