Pievagrybiai su įdaru

AUTORIUS:
Santa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Pievagrybiai su įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g pievagrybių
200 g sutarkuoto fermentinio sūrio
3 šaukštai maltų džiūvėsėlių
1 kiaušinis
2 šaukštai žalių petražolių
1 šaukštas sviesto
2 šaukštai grietinės
druskos
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pievagrybius nuvalyti, kotelius, nupjautus prie pat kepurėlių, smulkiai sukapoti, įdėjus sviesto patroškinti.
Šaukštą maltų džiūvėsėlių išmaišyti su grietine, grybų koteliais, fermentiniu sūriu, kiaušiniu ir petražolėmis, pagal skonį įberti druskos ir pipirų.
Į pievagrybių kepurėles suformuoti kauburėlius iš paruošto įdaro.
Pievagrybius sudėti į sviestu išteptą atsparų karščiui indą, apipilti grietine, įdėti į įkaitintą orkaitę ir kepti, kol įgaus aukso spalvą.
AUTORIUS: Santa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital