Pietų Prancūzijos česnakų padažas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 skiltelės česnako,
1 kiaušinio trynys,
250 mililitrų aliejaus,
Druskos pagal skonį,
Truputį citrinų sulčių,
1 šaukštelis vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenėlyje sutrintus česnakus po truputį sudedamas trynys ir supilamas aliejus. Viskas gerai išsukama. Į gautą masę įpilama citrinos sulčių, druskos, truputį šalto vandens. Padažas turi būti gana tirštas, kaip majonezas. Padažas paduodamas prie žuvies arba mėsos. Jis tinka ir prie daržovių salotų. Tik daržovių nereikia suvirti. Jos turi būti apykietės, supjaustytos kubeliais arba juostelėmis. Tokių salotų porcija su pakepinta duonos riekele — puikus užkandis.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
marius
2013-03-16 15:20
Nu tai ir majoneze dar daugiau aliejaus, bet gaunasi tirstas, o jei atvirksciom rankom darai tai nesigauna ... :) ATSAKYTI
kristina
2010-11-22 15:00
Jis tirstas niekaip nesigaus, kiek aliejaus pilasi, o dar vandens parasyta, beto dariau tai nesamone kazkokia, vienas aliejus!!! arba cia klaidu privelta tam recepte!!! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital