Pienių likeris

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Pienių likeris
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 stiklinės pienių žiedlapių
500 g degtinės
3 stiklinės vandens
400 g cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pienių žiedlapius pamerkiame į vandenį ir nugraibome iškilusius nešvarumus. Žiedlapius nusausiname. Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą ir juo užpilame žiedlapius. Laikome per naktį. Nupilame susidariusias sultis ir jas verdame 5-10 min. Sirupą atvėsiname ir sumaišome su degtine. Likerį supilame į butelius ir laikome šaltai.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
to Nadiežda
2015-01-14 16:08
Atsiverskit kokią botaninę knygą ar wiki. Tie žali yra taurėlapiai juk. Kas per kvaili klausimai, ar jie panašūs į žiedlapius (vainiklapius)? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital