Pica su rūkyta lašiša ir pomidorais

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Pica su rūkyta lašiša ir pomidorais
Autorius apie receptą: Labai skani, "neperkrauta" produktais pica. Labai mėgstu svogūnus, tai kitą kartą dar dėčiau pusžiedžiais pjaustytų svogūnų.
Ingredientai skirti 28 cm picai.
Labai skani, "neperkrauta" produktais pica. Labai mėgstu svogūnus, tai kitą kartą dar dėčiau pusžiedžiais pjaustytų svogūnų.
Ingredientai skirti 28 cm picai.
Jurgitos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
150 gramų rūkytos lašišos filė
100 gramų sūrio
1 vienetas marinuotų agurkų
Tešlai:
2.5 stiklinės miltų
120 mililitrų vandens
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas cukraus
5 gramai sausų mielių
0.5 šaukštelio druskos
šiek tiek provanso žolelių
Padažui:
3 vienetai pomidorų
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek provanso žolelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ruošiame tešlą: vandenį truputį pašildome, suberiame cukrų, druską, mieles, išmaišome ir paliekame, kad mielės suputotų. Tuomet beriame žoleles, po truputį beriame miltus ir maišome, kol galėsime minkyti. Į minkomą tešlą supilame aliejų, gerai išminkome ir paliekame pakilti šiltoje vietoje, kol ruošime padažą.
2.
Ruošiame padažą tešlai aptepti: pomidorus nuplikome karštu vandeniu, nulupame odeles, supjaustome gabaliukais, sutriname (aš trinu bulvių grūstuve). Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustome. Keptuvėje su trupučiu aliejaus apkepiname svogūną, dedame pomidorus ir maišydami kepame, kol išgaruos dalis skysčio ir pomidorų masė ims tirštėti. Sudedame česnakus, beriame druskos, pipirų, prieskonių ir dar kelias minutes pakepiname. Nukeliame nuo ugnies.
3.
Iškočiojame tešlą. Aptepame pomidorų tyre. Barstome dalį fermentinio sūrio, dedame lašišą ir smulkiai supjaustytą marinuotą agurką, užbarstome likusį sūrį.
4.
Kepame apie 20 - 30 minučių, iki 200°C įkaitintoje orkaitėje (laiką žiūrėkite pagal savo orkaitę). Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Nelė
2021-10-10 13:23
Man pagal šį receptą teko papildomai pilti vandens, nes pagal duotus kiekius, tešla buvo pabira,sausa ir tiesiog nekibo į kamuoliuką ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital