Persikų ir kremo vyniotinis

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Persikų ir kremo vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kiaušiniai
0,25 šaukštelio druskos
0,25 šaukštelio vanilės
0,75 puodelio cukraus
0,75 puodelio mišinio pyragams
1 šaukštas romo
4 dideli persikai, nulupti, be kauliukų ir supjaustyti
1 puodelis grietinėlės
0,5 puodelio miltinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Suplakite mikseriu kiaušinius, druską ir vanilę. Po to, plakdami supilkite 3/4 puodelio cukraus, plakite kol masė pasidarys puri. Supilkite mišinį pyragams; plakite nedideliu greičiu, kol komponentai susimaišys. Supilkite tešlą į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą 40x25x2,5 cm kepimo skardą.
Kepkite 200 C orkaitėje 8-10 minučių arba kol pagels ir pyragas lengvai paspaustas viduryje atsitiesia. Išimkite pyragą iš padėklo ir suvyniokite į rankšluostį, pabarstytą miltiniu cukrumi. Suvyniokite rankšluostį ir pyragą į spiralę, pradėdami nuo trumpojo krašto. Atvėsinkite ant vielinio padėklo.
Tuo tarpu supilkite romą į persikus; atidėkite. Suplakite grietinėlę su 1/2 puodelio cukraus. Išvyniokite pyragą; nuimkite rankšluostį. Nusausinkite persikus. Patepkite pyragą puse suplakto kremo; sudėkite nusausintus persikus. Sudėkite likusį plaktą kremą. Suvyniokite pyragą. Padėkite ant serviravimo lėkštės siūle žemyn. Galima pabarstyti miltiniu cukrumi. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 2 valandoms.
Pervežkite šaldiklyje.
Patiekdami supjaustykite gabaliukais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital