Persikų čatnis

AUTORIUS:
Santa Maria
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Persikų čatnis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 l persikų:
4 - 5 persikų
2 svogūnų
50 ml silpno cukraus sirupo
50 ml baltojo vyno acto
0,5 a. š. SANTA MARIA akmens druskos
0,5 a. š. SANTA MARIA RED HOT aitriųjų paprikų dribsnių
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Nulupkite persikus ir supjaustykite gabalėliais. Nulupkite svogūną ir supjaustykite griežinėliais. Visus produktus sudėkite į puodą ir kaitinkite 5–7 minutes. Jei norite aitrumo, įberkite aitriųjų paprikų dribsnių. Paruoštą čatnį laikykite šaldytuve. Patarimas! Čatnis idealiai tinka prie ant grotelių ar orkaitėje keptos mėsos, žuvies ir įvairių rūšių sūrio.   

AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital